LEG.FYSIOTERAPEUT . CERT.LIVSCOACH . YOGALÄRARE . PERSONLIG TRÄNARE . NÄRINGSRÅDGIVARE

Hela mitt vuxna liv har jag jobbat med människor och hälsa. Jag har jobbat som Sjukgymnast och Personlig Tränare under 15 år.

Hur mycket jag än utbildar mig inom området och får mina klienter att fullkomligt bada i min kunskap, så är det inte det som hjälper människor att utvecklas. Förändring och utveckling måste komma inifrån och vi måste veta varför vi vill något. Vad är det som gör att du längtar efter en viss förändring? Många människor behöver stöd i att se att de äger sitt liv, sina val, sin hälsa och sin utveckling fullt ut.
Därav börjar jag intressera mig för; Varför gör vi inte som vi vet att vi bör göra? Varför gör inte människor som de säger att de ska göra? Vad händer längs vägen?

Idag jobbar jag framförallt som Coach och yogalärare där jag får jobba mer renodlat med de djupare bitarna i livet som verkligen hjälper människor att utvecklas genom att ta ut sin riktning och att följa den. För det är det mest utmanande att följa den, soliga och regniga dagar. För att alla dagar är lika viktiga om du vill få uppleva det du längtar efter!

Mariaespe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen